Meetings, Στόχοι, Πωλήσεις, Budgets, Budget Revisions, Compliance Issues, HR, αξιολογήσεις, Risk Management, KPIs, KRIs, Meetings (ναι, ξανά Meetings!), GDPR, … (ας σταματήσουμε τη λίστα εδώ). Οι άνθρωποί σας τι λένε γι’ αυτά και πώς τα αντιμετωπίζουν; Είστε ομάδα;

Θέλετε να μεταμορφώσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας από μεμονωμένα άτομα και γκρουπ σε Ομάδες;

Θέλετε να δουν τα στελέχη σας στην πράξη άμεσα και ευχάριστα τα αποτελέσματα της σωστής  εφαρμογής των αρχών της Συνεργασίας, της Ομαδικότητας, του Σχεδιασμού, της Επικοινωνίας, της Αυτοπεποίθησης, της Διαχείρισης Χρόνου και της Επίτευξης Στόχων;

Το CityLab σάς προσφέρει μια μοναδική εταιρική εμπειρία, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος με έμφαση στην καινοτομία. Το TeamBuilding είναι μόνο η αρχή! Με μια σύγχρονη πλατφόρμα και μεθοδολογία εταιρικής «εκπαίδευσης», με εισηγητές υψηλού επιστημονικού επιπέδου με εξειδίκευση στις απαιτήσεις του professional Team Bonding Facilitator, τα στελέχη σας θα κατανοήσουν τη σπουδαιότητα της αλληλεξάρτησης, το αποτέλεσμα της σωστής επικοινωνίας στην επιτυχία της ομάδας, και τη διαφορά Group με Team.

Ο στόχος σας για σωστό Corporate Risk Management θα γίνει πολύ ευκολότερος, όταν οι άνθρωποί σας θα συμμετέχουν πλήρως στις ομάδες που η εταιρεία δημιουργεί, διαχειρίζεται και χρησιμοποιεί με τρόπο εποικοδομητικό για όλους.

Όλοι θα «περάσουν καλά», θα φύγουν από την εκδήλωση με τις καλύτερες εντυπώσεις και άμεσα θα επιδιώξουν (άλλος λίγο, άλλος πολύ) ο καθένας στην εργασία του να δουλεύει περισσότερο ομαδικά, αφαιρώντας το φόβο της υιοθέτησης καινοτόμων μεθόδων (innovation), γιατί απλά έχει ήδη δει στην πράξη το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας, φέρνοντας εις πέρας καινοτόμο έργο που κανείς από μόνος του δεν μπορεί να ολοκληρώσει!

Αν θέλετε να έχετε το καλύτερο δυνατό Corporate Governance, δεν έχετε παρά να αντιγράψετε τον «κανόνα»  που ήδη «ακολουθούν» τα παιδιά μας στο CityLab: «Μικροί» και «μεγάλοι» στην ίδια ομάδα με κοινό στόχο, με ανταλλαγή ιδεών αλλά και ασκώντας συνεχή και  ευχάριστη εποικοδομητική κριτική ο ένας στον άλλον, δημιουργούν μαζί προσφέροντας ο καθένας το δικό του ειδικό ταλέντο και δεξιότητα προς τον κοινό στόχο που έχει θέσει η διοίκηση, δουλεύοντας συχνά εκτός του comfort zone τους αλλά πάντα τηρώντας συγκεκριμένους πόρους και επίπεδα ανοχής κινδύνων – και πετυχαίνουν και χαίρονται γι’ αυτό!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες και θα δείτε στην πράξη να ξεδιπλώνονται ταλέντα και ιδιότητες στελεχών σας που δεν ξέρατε ότι έχουν. Η εταιρεία σας θα αλλάξει.

Τα παιδιά σήμερα είναι δέκτες μεγάλου πλήθους πληροφοριών και «γνώσεων» που καλούνται να μάθουν και να αφομοιώσουν. Τι κάνουν με τις γνώσεις αυτές; Δυστυχώς, σπάνια έχουν τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουν κάπου πρακτικά, ή έστω να τις δουν να εφαρμόζονται στην πράξη, ενώ σχεδόν ποτέ δεν έχουν τη χαρά και την ικανοποίηση να τις βλέπουν να «ζωντανεύουν» σε μια δική τους δημιουργία ή κατασκευή. Έτσι, είτε θα γίνουν θεωρητικοί της επιστήμης, της τεχνολογίας και των εργαλείων της («παπαγαλίζοντας» τα μαθήματα) είτε απλά θα τα «απορρίψουν» όλα ως «άχρηστες γνώσεις».

Συμπερασματικά, τα παιδιά μας απορρίπτουν την επιστήμη και την τεχνολογία όχι από έλλειψη ικανοτήτων αλλά απλά από έλλειψη ενδιαφέροντος που προέρχεται από το ότι τελικά δεν ενδιαφέρονται να κατανοήσουν κάτι που δεν μπορούν να το νιώσουν οι ίδιοι με τα χέρια τους.

Στο CityLab γνωρίζουμε καλά ότι η Εκπαιδευτική Ρομποτική λύνει τελείως και ευχάριστα αυτό το πρόβλημα, αρκεί να διδάσκεται σωστά – αλλιώς απλά το επιτείνει και σε ορισμένες περιπτώσεις το χειροτερεύει!

Γιατί STEM / Ρομποτική στο CityLab;

Τα παιδιά στο CityLab δεν πάνε κάπου για να μάθουν να «φτιάχνουν ρομπότ» αλλά συμμετέχουν σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, βιώνοντας την εμπειρία της ενεργής και εις βάθος μάθησης μέσω συνεχούς πειραματισμού και προσωπικής/επιστημονικής βελτίωσης.

Με ειδικά αναπτυγμένες, καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες, αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες τους με όχημα τη Ρομποτική και τα υπόλοιπα STEM Labs.

Επιπλέον, «χωρίς να το καταλαβαίνουν», δουλεύουν με τα best practices των «μεγάλων»: επικοινωνία, έρευνα, στρατηγική και αναλυτική σκέψη, διαχείριση χρόνου, ανάληψη ρόλων, κατανομή έργου και πόρων, κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή ιδεών, στόχοι, αξιολόγηση, παρουσίαση έργου, αυτοπεποίθηση.  

Όλα τα παιδιά μας συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα πεδία του STEM και με τις ξεχωριστές ικανότητές τους ανακαλύπτουν την επιστήμη αρχικά και ύστερα ακολουθούν ταυτόχρονα η τεχνολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά!

Τι είναι η [Εκπαιδευτική] Ρομποτική;

Η Ρομποτική είναι η επιστήμη και η τεχνολογία των Ρομπότ και περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τις εφαρμογές τους. Σε ένα διεπιστημονικό πεδίο Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστημόνων Πληροφορικής γίνεται ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εφαρμογή των Ρομπότ αλλά και των σχετικών συστημάτων υπολογιστών για τον έλεγχό τους και για την επεξεργασία των πληροφοριών τους. Με άλλα λόγια, ρομποτική είναι η διαθεματική τομή της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής, που παράγει ρομπότ.

Ρομπότ είναι μια κατασκευή που μπορεί να εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες αλλά σε αντίθεση με τις απλές μηχανές, ακολουθεί την μέθοδο: αισθάνομαι (με αισθητήρες), σκέπτομαι (με software), ενεργώ (με μηχανικά μέρη). Με άλλα λόγια, ρομπότ είναι όποια μηχανή δύναται να αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον της.

Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι ένα σύγχρονο ομαδοσυνεργατικό περιβάλλον μάθησης, στο οποίο οι συμμετέχοντες παρακινούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή δημιουργιών που έχουν χαρακτηριστικά παρόμοια με τον άνθρωπο ή τα ζώα, σε δραστηριότητες που έχουν νόημα για τους ίδιους. Σε ένα διεπιστημονικό πεδίο Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστημόνων Πληροφορικής, γίνεται ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εφαρμογή των Ρομπότ και των σχετικών συστημάτων υπολογιστών για τον έλεγχό τους αλλά και για την επεξεργασία των πληροφοριών τους.

Το Ρομπότ αποτελεί την ιδανική δημιουργία και κατασκευή για την ανάπτυξη και εξέλιξη πρακτικών, διδακτικών, γνωσιακών και εφαρμοσμένων δεξιοτήτων από τους κατασκευαστές/χρήστες του.

Συμπέρασμα

Σας καλούμε να εντάξετε τα παιδιά στα εργαστήρια του CityLab. Η μάθηση στο CityLab εμπεδώνεται μέσα από προβλήματα και εφαρμογές της καθημερινότητας, ώστε τα παιδιά να εμπνευστούν και να πειραματιστούν ελεύθερα σε τομείς και θέματα που έχουν νόημα και ενδιαφέρον για αυτά. Με τη μέθοδό μας, τα παιδιά αναπτύσσουν διασκεδάζοντας τις γνωστικές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Θα εντυπωσιαστείτε όταν δείτε με πόσες διαφορετικές και πρωτότυπες μεθόδους τα παιδιά θα είναι σε θέση να λύνουν κάθε πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν (και δεν αναφερόμαστε μόνο για τεχνικά/γνωστικά θέματα).

Στην πορεία, εκτός από το γνωστικό μέρος, ενισχύονται οι συνεργατικές δεξιότητες. Τα παιδιά συνεργάζονται σε ομάδες (και όχι σε γκρουπ), σε άνετους χώρους ειδικά σχεδιασμένους για ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες, ώστε να επικοινωνούν πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ τους καθώς τεκμηριώνουν, βελτιώνουν και παρουσιάζουν σε κοινό τις δουλειές τους.
Η χαρά μας είναι όταν τα βλέπουμε να χρησιμοποιούν τις STEM δραστηριότητές μας ως μέσο για να εμφανίσουν τις ιδέες και τις σκέψεις που έχουν ήδη μάθει στα μαθήματά τους στο σχολείο.

Θα τα διαπιστώσετε από τα πρώτα Labs, όταν θα δείτε τα παιδιά σας να σας παρουσιάζουν με ενθουσιασμό και δομημένο τρόπο τις δημιουργίες τους! Τότε θα κατανοήσετε πλήρως γιατί για παράδειγμα η εκπαιδευτική ρομποτική είναι στο επίκεντρο πολλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων διεθνώς. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς αναπτύσσονται με νέο περιεχόμενο δομημένα μαθήματα σε ιδρύματα όπως ενδεικτικά το Carnegie Mellon University (Robotics Academy), η NASA (Robotics Education Projects), το MIT (MediaLab) και πληθώρα άλλων.

Τέτοια ιδρύματα και μεθοδολογίες αποτελούν πρότυπο για μας και μέρος των όσων ακολουθούμε στο CityLab για τα δικά μας προγράμματα και εργαστήρια.

Γιατί στο CityLab;

Στο CityLab θα βρείτε
- ένα εξειδικευμένο από το 2014 κέντρο αποκλειστικά για STEM και ψηφιακές δεξιότητες
- ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών εστιασμένο σε project based learning αρχικά και problem solving projects στη συνέχεια με τρόπο που εμπλέκει ενεργά και δημιουργικά τα παιδιά
- εργαστήρια που σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται από μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών, με προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές σε έναν ή περισσότερους τομείς STEM: Φυσική, Ηλεκτρολογία, Μηχανολογία, Επιστήμη Υπολογιστών, Χρηματοοικονομικά, Βιομηχανικό Σχέδιο
- projects του πραγματικού κόσμου σε δημιουργίες υψηλής ποιότητας που λύνουν πραγματικά προβλήματα γύρω μας
- σύγχρονη, ποιοτική, επώνυμη και επαρκή υλικοτεχνική υποδομή
- κατάλληλους χώρους και παροχή άνετων / ειδικά σχεδιασμένων θέσεων εργασίας στα παιδιά
- πραγματική δημιουργία αλλά και διασκέδαση πίσω και πάνω από ό,τι κάνουμε!

Σημειώστε ότι το CityLab είναι εταιρεία ανεξάρτητη άμεσα ή έμμεσα από κάθε εταιρεία προμηθευτών εκπαιδευτικών υλικών, υπολογιστών, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, software, hardware και λοιπών ειδών. Έτσι, αποφασίζουμε αυτόνομα ποια είναι η καλύτερη διεθνώς εκπαιδευτική πλατφόρμα ανά ηλικία και εργαστήριο των μαθητών μας, ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε (robotics kits, pc, tablets, software …) είναι κορυφαία, επώνυμα, ποιοτικά και δοκιμασμένα.

Κλείνοντας, κρατείστε τις βασικές αρχές μας:
- Τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με καθένα από τα πεδία του STEM καθώς δουλεύουν δημιουργικά και ομαδοσυνεργατικά, πέρα και πάνω από συνηθισμένες κλασικού τύπου διεκπεραιωτικές εκτελέσεις προκαθορισμένων δραστηριοτήτων.
- Στα εργαστήριά μας δε χάνεται ποτέ το τεκμήριο της εμπιστοσύνης των μαθητών μας.

Τα οφέλη της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής είναι πολλαπλά και ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής (Γενικά, Άμεσα, Μακροπρόθεσμα):

Γενικά οφέλη

  • Μαθησιακή «πειθαρχία» και οργάνωση σε πολλά επίπεδα: από το ερευνητικό ενδιαφέρον μέχρι την υλοποίηση.
  • Κάλυψη με ιδανικό τρόπο των επιστημών και της τεχνολογίας (STEM) με τον συνδυασμό της μάθησης με το «παιχνίδι».
  • Επέκταση σε πολύτιμες δεξιότητες, όπως επικοινωνία, έρευνα, στρατηγική και αναλυτική σκέψη, διαχείριση χρόνου (project management), κατανομή έργου και πόρων.
  • Κίνητρο και έμπνευση της ομάδας από την επιτυχία των άλλων.
  • Ανταγωνισμός κάθε παιδιού με τον εαυτό του και τις προηγούμενες δημιουργίες του, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την προσφορά του στην ομάδα αλλά και τις δικές του επιδόσεις.
  • Ενθάρρυνση της ομαδικής συνεργασίας και ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας.
  • Η διαθεματική προσέγγιση (συνδυασμός διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων σε ένα project) βοηθά στην 100% εμπέδωση των εννοιών.
  • Τελικά, η γνώση γίνεται κτήμα των παιδιών και μάλιστα είναι περισσότερο αποτελεσματική, μια και αυτά εμπλέκονται ενεργά στη σχεδίαση και λειτουργία κατασκευών που έχουν νόημα για τα ίδια.

Άμεσα οφέλη

  • Ανάπτυξη μιας διαίσθησης όσον αφορά στη μηχανική και στην τεχνολογία, αφού τα παιδιά δρουν ως εφευρέτες και ανακαλύπτουν, μέσα από τη δικιά τους προσέγγιση, τις λύσεις σε γνωστά προβλήματα και έργα.
  • Ανάπτυξη ενδιαφερόντων σε εφαρμοσμένες τεχνολογίες Μαθηματικών, Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικής.
  • Ενδυνάμωση δεξιοτήτων έρευνας, επίλυσης προβλημάτων, ικανοτήτων παρουσιάσεων, δημιουργικότητας και περιγραφής (γραπτής και προφορικής).

Μακροπρόθεσμα οφέλη

  • Διαμορφώνονται σκεπτόμενοι, αυτοπαρακινούμενοι και εφευρετικοί άνθρωποι.
  • Η επίτευξη στόχων γίνεται συνήθεια.
  • Τα παιδιά αποκτούν την ικανότητα να χειρίζονται και να επιλύουν προβλήματα, εστιάζοντας μεθοδικά στη λογική, αναλυτική και κριτική σκέψη.
  • Εμπεδώνεται η επίλυση προβλημάτων με δομή και μέθοδο που δεν διαφέρει από την «πραγματική» εφαρμοσμένη μέθοδο στη σημερινή βιομηχανία (ανάλυση, σχεδίαση, υλοποίηση, δοκιμή και πειραματισμός, αξιολόγηση).

Μικρή μας φίλη και μικρέ μας φίλε, η επόμενη πρόκληση σε περιμένει: θα δουλέψεις σε ομάδες, με παιδιά που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα, σε ένα τόπο γνώσης και δημιουργίας.

Θα φτιάξεις μηχανές, θα σχεδιάσεις ρομπότ, θα τα χτίσεις, θα τα προγραμματίσεις μαζί με την ομάδα σου – και θα τα δεις να ζωντανεύουν μπροστά σου και να κάνουν ό,τι τα σχεδιάσατε.

Καλώς ήλθες στο CityLab.

Εδώ σου δίνουμε οδηγίες, ευκαιρίες για εξερεύνηση και συναγωνισμό με μέθοδο και διαφορετικά προγράμματα από αυτά που έχεις συναντήσει οπουδήποτε μέχρι τώρα. Εκπαιδεύεσαι, λύνεις προβλήματα, καλλιεργείς τη δημιουργικότητα σου, και δουλεύεις σε ομάδες με κοινό στόχο, χωρίς περιορισμό στον τρόπο σκέψης σου σε ένα χώρο που «δεν θα θες να φύγεις».

Μάλλον δεν «ξέρεις» Ρομποτική ή Μηχανική

Δεν πειράζει, θα αρχίσεις με τα βασικά, θα σε βοηθήσει η ομάδα σου και οι εισηγητές των εργαστηρίων. Στην πορεία θα κατακτήσεις γνώσεις, δεξιότητες και ένα καινούριο χόμπι αρχικά (και με 50% πιθανότητα, το μελλοντικό σου επάγγελμα!).

Με την καθοδήγηση των εισηγητών μας, θα μαθαίνετε ο ένας από τον άλλον και μαζί θα εφαρμόσετε στην πράξη όλα όσα μαθαίνετε και στο σχολείο, διαπιστώνοντας οι ίδιοι ότι κάθε άλλο παρά «βαρετά και ανιαρά» είναι τα Μαθηματικά και η Μηχανική και μάλιστα ότι «έτσι είναι εύκολα» και «έχουν ενδιαφέρον»!

Αυτά σίγουρα σου φαίνονται «αφηρημένα» τώρα. Θα τα διαπιστώσεις στην πράξη, όταν δεις το ρομπότ της ομάδας σου να κάνει μπροστά σου αυτά που το έχετε οι ίδιοι προγραμματίσει, καλύτερα, γρηγορότερα και «εξυπνότερα» από τη διπλανή ομάδα (... που θα θέλει βέβαια να σας ξεπεράσει, αλλά εσείς θα το βελτιώσετε, και αυτοί θα …).

Τίποτε άλλο! Ήρθε η ώρα να μεταμορφωθείς από χρήστης σε δημιουργός!

‘Α! Πριν κλείσουμε την επικοινωνία μας θα θέλαμε να σου πούμε το εξής: είναι πολύ πιθανό «όταν θα μεγαλώσεις» να «κάνεις μία δουλειά» που σήμερα μπορεί  να μην υπάρχει καν! Όχι μόνο αυτό, αλλά σίγουρα θα σου χρειάζονται καινούριες δεξιότητες και βαθιά κατανόηση στις γνώσεις που αποκομίζεις στο σχολείο σου – αυτά, στο CityLab, όχι μόνο σου τα προσφέρουμε από την πρώτη μέρα, αλλά ο διασκεδαστικός τρόπος που το κάνουμε θα σου μείνει αξέχαστος.

Έχουμε δομήσει ειδικά προγράμματα Eκπαιδευτικής Eπίσκεψης στο CityLab τα οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε από το 2014 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των δασκάλων, καθηγητών και μαθητών.

Έτσι, οι μαθητές σας θα έρθουν σε επαφή με τη Ρομποτική και με δείγματα εφαρμογών της, σαν δημιουργοί και όχι σαν χρήστες.

Οι μαθητές βλέπουν στην πράξη πώς ακριβώς αυτά που μαθαίνουν στις επιστήμες της Φυσικής και των Μαθηματικών συνδυάζονται με την Επιστήμη της Πληροφορικής, για να δώσουν υπόσταση και «ζωή» σε ένα ρομπότ, χρησιμοποιώντας δομικά υλικά, γρανάζια, ρόδες, σένσορες και τον υπολογιστή.  Ενημερωτικά, καλύπτουμε όλες τις τάξεις του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο εργαστηρίου ανά τάξη και θεματική ενότητα, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες αρχές των επιστημονικών πεδίων του STEM.

Η επιτυχημένη δραστηριοποίησή μας και η θετική ανταπόκρισή σας με τα ενθουσιώδη σχόλια των μαθητών που επισκέφθηκαν τα Εργαστήριά μας, μας παρακινεί να εμπλουτίζουμε το έργο μας με ακόμη περισσότερες επιλογές και θεματολογία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Ενδεικτικά, η θεματολογία μας περιλαμβάνει ειδικά εργαστήρια για Μηχανική, Ρομποτική, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Φυσική, Ενέργεια, Ηλεκτρονικά (με Arduino), Software Engineering, Mobile Programming καθώς και άλλα ειδικά θέματα - όλα διδάσκονται από ειδικούς εισηγητές οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν το αντικείμενό τους εις βάθος (τεχνοκρατικά και επιστημονικά) αλλά γνωρίζουν και την παιδαγωγική προσέγγιση ανά ηλικία και το πώς θα μεταφέρουν τη γνώση τους στα παιδιά. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πότε γίνονται δημιουργοί και πότε χρήστες - το πρώτο είναι δυσκολότερο και είναι μαγική η στιγμή που τα παιδιά τελικά το προτιμούν από το δεύτερο! Το βλέπουμε συνεχώς!!!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το ειδικό πρόγραμμά μας για τα Σχολεία.

Σας βεβαιώνουμε ότι το CityLab δύναται να σας βοηθήσει ενεργά στο έργο της προσφοράς υψηλής ποιότητας διδακτέας ύλης STEM, που παρακινεί και ενθαρρύνει τους μαθητές, αξιοποιώντας τη Ρομποτική για την ανάπτυξη των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους, οδηγώντας τα ευχάριστα στις δεξιότητες του 21ου αιώνα!

Τα παιδιά θα αγαπήσουν την επιστήμη και όταν θα επιστρέψουν στις τάξεις τους, πιστέψτε μας, θα τα δείτε «αλλαγμένα»! 

Σας περιμένουμε...

Copyright © 2014-2024 CityLab IKE – Γ.Ε.ΜΗ.: 130882103000, Α.Φ.Μ.: 800586309 – Υπηρεσίες Σχολών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος/All rights reserved. Design + programming by makebelieve.