• Αρχική
  • Ρομποτική
  • Μήνυμα για Σχολεία

Μήνυμα για Σχολεία

Έχουμε δομήσει ειδικά προγράμματα Eκπαιδευτικής Eπίσκεψης στο CityLab τα οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε από το 2014 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των δασκάλων, καθηγητών και μαθητών.

Έτσι, οι μαθητές σας θα έρθουν σε επαφή με τη Ρομποτική και με δείγματα εφαρμογών της, σαν δημιουργοί και όχι σαν χρήστες.

Οι μαθητές βλέπουν στην πράξη πώς ακριβώς αυτά που μαθαίνουν στις επιστήμες της Φυσικής και των Μαθηματικών συνδυάζονται με την Επιστήμη της Πληροφορικής, για να δώσουν υπόσταση και «ζωή» σε ένα ρομπότ, χρησιμοποιώντας δομικά υλικά, γρανάζια, ρόδες, σένσορες και τον υπολογιστή.  Ενημερωτικά, καλύπτουμε όλες τις τάξεις του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο εργαστηρίου ανά τάξη και θεματική ενότητα, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες αρχές των επιστημονικών πεδίων του STEM.

Η επιτυχημένη δραστηριοποίησή μας και η θετική ανταπόκρισή σας με τα ενθουσιώδη σχόλια των μαθητών που επισκέφθηκαν τα Εργαστήριά μας, μας παρακινεί να εμπλουτίζουμε το έργο μας με ακόμη περισσότερες επιλογές και θεματολογία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Ενδεικτικά, η θεματολογία μας περιλαμβάνει ειδικά εργαστήρια για Μηχανική, Ρομποτική, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Φυσική, Ενέργεια, Ηλεκτρονικά (με Arduino), Software Engineering, Mobile Programming καθώς και άλλα ειδικά θέματα - όλα διδάσκονται από ειδικούς εισηγητές οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν το αντικείμενό τους εις βάθος (τεχνοκρατικά και επιστημονικά) αλλά γνωρίζουν και την παιδαγωγική προσέγγιση ανά ηλικία και το πώς θα μεταφέρουν τη γνώση τους στα παιδιά. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πότε γίνονται δημιουργοί και πότε χρήστες - το πρώτο είναι δυσκολότερο και είναι μαγική η στιγμή που τα παιδιά τελικά το προτιμούν από το δεύτερο! Το βλέπουμε συνεχώς!!!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το ειδικό πρόγραμμά μας για τα Σχολεία.

Σας βεβαιώνουμε ότι το CityLab δύναται να σας βοηθήσει ενεργά στο έργο της προσφοράς υψηλής ποιότητας διδακτέας ύλης STEM, που παρακινεί και ενθαρρύνει τους μαθητές, αξιοποιώντας τη Ρομποτική για την ανάπτυξη των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους, οδηγώντας τα ευχάριστα στις δεξιότητες του 21ου αιώνα!

Τα παιδιά θα αγαπήσουν την επιστήμη και όταν θα επιστρέψουν στις τάξεις τους, πιστέψτε μας, θα τα δείτε «αλλαγμένα»! 

Σας περιμένουμε...

Copyright © 2014-2024 CityLab IKE – Γ.Ε.ΜΗ.: 130882103000, Α.Φ.Μ.: 800586309 – Υπηρεσίες Σχολών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος/All rights reserved. Design + programming by makebelieve.